Menu Sluiten

Webshop

Handige Harry’s webshop met de slimste producten.

Onderstaand een selectie van wat slimme producten, of producten die gewoon handig kunnen zijn. Te bestellen, en te betalen via PayPal. Echter ook eventueel te bestellen en te betalen via een Tikkie of overschrijving. Neem daarvoor even contact op, want dat moet dan nog even buiten de webshop om. De webshop zit nog even in Beta status, dat inhoudt dat een foutje hier of daar kan voorkomen. Artikelen worden niet verzonden, alleen op bepaalde data kan het worden opgehaald. Let op, webshop is alleen voor Nederlanders en Vlamingen aan de Costa Blanca.


Webshop product - 3 in 1 brillen schroevendraaier 3 in 1 brillenschroevendraaier sleutelhanger
Altijd al op zoek naar een super kleine schroevendraaier voor bijvoorbeeld de bril, of een horloge? Eigenlijk onmisbaar in ieder huishouden. Ik heb ook een nog 4 in 1 setjes.
Bestaande uit kruiskoop, gewone sleufkop en inbus
Afmetingen:  5.8 x 2.3 x 0.4 cm
Op afspraak (beperkt) op te halen in Orihuela Costa, voor €2,99
3 in 1 brillenschroevendraaiersetje  € 2,99
Webshop product - USA naar EU stekker USA naar EU stekker adapter
Heeft u een Amerikaans product gekocht, met dus een Amerikaanse stekker? Dat gaat niet passen in een EU stopcontact. Met deze verloopadapter kunt u de Amerikaanse stekker in een EU stopcontact gebruiken. Maar let op, Amerikaanse producten zijn 115~Volt, en EU gebruikt 230 ~Volt. Het is geen adapter qua spanning. U hebt dan een omzetter nodig van 230 naar 115 volt nodig.
Op afspraak (beperkt) op te halen in Orihuela Costa, voor €2,99
USA naar EU stekker  € 2,99
Webshop product - Schakelaar met verlichting Schakelaar met verlichting
Deze schakelaar is universeel, en wordt dan ook gebruikt in veel producten, zoals verlengsnoeren, apparatuur, audio apparatuur, machines enz. Als uw schakelaar defect is, kunt u deze gebruiken als vervanger.
Voedingspanning 230 volt, maximaal 6 A schakelbaar.
Op afspraak (beperkt) op te halen in Orihuela Costa, voor €2,99
Schakelaar met verlichting  € 2,99
busch-jaeger-6596-compensator Compensator tegen LED verlichting nagloeien
Met deze Busch-Jaeger Compensator is het nagloeien van uw LED verlichting verleden tijd. Zie ook de blogpost over dit verschijnsel. Afmetingen: ongeveer 22mm diameter, 25mm lang, aansluitdraden zijn ca. 235mm lang, waardoor inbouw in bijna elk armatuur mogelijk is. Kijk altijd eerst of u deze inderdaad kunt plaatsen.
Op afspraak (beperkt) op te halen in Orihuela Costa, voor €19,99
Compensator LED verlichting  € 19,99
Koop, en laat het thuisbezorgen ->
Koop dit artikel bij Amazon

 

Handige Harry