Menu Sluiten

Over mij

Zoals gezegd, ik ben dus al vanaf 1984 meubelmaker, en heb ook in het binnen en buitenland gewerkt voor garantiewerk in de luxe jachtbouw. Maar niet alleen als meubelmaker kunnen mijn handjes iets moois maken, ook Meubelmakermet elektronica en telecommunicatie ben ik al vanaf mijn 14e jaar bezig. In 1995 begonnen met het maken van websites, en ondertussen, 2022, zijn er denk ik wel zo’n honderd websites gemaakt. Tegenwoordig doe ik meer het onderhoud van WordPress websites.
Verder vindt ik alles een uitdaging, en geen probleem.

Ook op het gebied van opleveren van woningen, heb ik de nodige ervaring, door een puntenlijst op te stellen, voordat de eindoplevering gaat plaatsvinden. Zo heb ik in Nederland al menig puntenlijst gemaakt, en daardoor de uitvoerder van het project de tijd gegeven om deze punten op te lossen. Ook in Spanje hebben we voor onze woning de puntenlijst opgesteld, en tot goed gevolg beëindigd. Heeft u dus advies nodig, of wilt u dat er een puntenlijst moet worden gemaakt, dan hoor ik dat graag.

Kortom, ik ben van (bijna) alle markten thuis, en zal zelf niet snel een specialist inhuren. Eerst zelf proberen, iemand bellen kan altijd nog zeg ik altijd.

Dit ga ik dus voorzetten in Spanje, en zal dus op gezette tijden beschikbaar zijn, om een ieder te helpen. Om een beeld te krijgen wat ik allemaal zoal doe, kunt u ook de pagina diensten raadplegen, of de pagina projecten.

meetlatje van een meubelmaker

Handige Harry