Menu Sluiten

Loterij El Gordo 2023

El Gordo Navidad 2023

Loterij El Gordo loten kopen 2023

Wilt u in 2023 meedoen aan de grootste loterij van Spanje, El Gordo, wat “De Vette” betekent, maar u heeft geen Credit Card, of, zoals sommige websites deze loten verkopen voor 103 euro!!! per stuk?

De Vette is de betekenis van El Gordo loterij in Spanje. Altijd op 22 December, dit jaar dus in 2023 vindt deze Kerst loterij plaats in Spanje. De Vette refereert eigenlijk om de zeer grote jackpot ieder jaar.

El Gordo 2023 loten kopen vanuit Nederland of BelgieLaat u niet gek maken, maar deze loten zijn al jaren 20 euro per stuk, dus als u daarvoor 103 euro moet betalen weet u dat u veel te veel betaald.

Ik heb eens zitten denken, hoe ik kan helpen, want er zal genoeg animo voor zijn. Nou ik heb de oplossing gevonden. Wij gaan namelijk in September en December weer naar Spanje, en wij kunnen deze loten dus gewoon “live” kopen voor 20 euro.  Echter vraag ik boven op deze loten prijs een kleine vergoeding van 5 euro per lot. Wat doe ik allemaal voor deze 5 euro?
– Ik ga naar de kiosk om de loten te kopen.
– Ik maak foto’s van uw loten, en stuur u deze per email toe.
– Ik hou een lijst bij met welke klanten, welke loten hebben gekocht.
– De loten doe ik in een envelop, en bewaar deze in een kluis.
– Bij een prijs onder de 400 euro, haal ik uw gewonnen prijs op, en maak ik dit over op uw rekening.

Koop nu dus een lot vanuit Nederland of Belgie voor de El Gordo trekking van 22 december 2023.

Eerst komende mogelijkheid voor ons om uw loten te kopen: September 2023
Laatste mogelijk voor ons dat ik uw loten kan kopen, begin December 2023

De El Gordo loten zijn vanaf Juli verkrijgbaar, wij gaan in September weer naar Spanje, zie hierboven.

Wat te doen bij een prijs?

Heb je een grote prijs gewonnen, dan zal je die zelf moeten ophalen, maar voor de kleinere prijzen kan ik dat gewoon doen. U krijgt dan de prijs weer op uw bankrekening gestort. U kunt er ook voor kiezen dat wij de loten naar u toesturen, dat moet dan wel aangetekend, maar dan heeft u deze zelf in handen, en regelt u zelf alles als u prijs heeft.

Het is gewoon een extra service, ook omdat er veel gesjoemeld wordt met de aankoopprijzen, want aankoopprijzen van 90 tot boven de 100 euro per stuk je natuurlijk geldklopperij.

U kunt altijd de gevallen getallen checken op de volgende website: (2022)
https://www.elgordo.net/en/results/el-gordo-de-navidad-2022
Bovenstaande website (link) wordt ge-update als de trekking heeft plaatsgevonden.

Is het allemaal wel te vertrouwen dan?

Ja ik kan natuurlijk van alles hier vertellen en neerzetten, maar wij zijn gewoon eerlijk, en als u loten besteld, krijgt u gewoon ons Nederlandse adres, u kunt desnoods uw prijs, als u die heeft, gewoon ophalen. Ik heb deze service op kleine schaal vorig jaar ook gedaan, en mij is gevraagd of ik het dit jaar wilde doen, ook omdat het de eenvoudigste manier is om El Gordo loten te kopen in Nederland en Belgie.

Er zijn veel meer loterijen in Spanje, kan ik ook die loten kopen?

Het antwoord is simpel, nee helaas, er zijn inderdaad veel loterijen, maar ik wil er ook geen dagtaak aan hebben het gehele jaar.

Hoe bestel ik deze El Gordo loten?

Ga naar het speciale El Gordo bestelformulier, en vul alle velden in, ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met u op.


Jackpot La Navidad loterij 2023

Elk jaar is de jackpot enorm, de jackpot van El Gordo la Navidad dit jaar die op 22 december 2023 wordt getrokken is 2.4 miljard euro. De trekking wordt altijd live uitgezonden op de Spaanse televisie, en alle getallen worden door schoolkinderen “gezongen” Er zijn iedere keer 2 kinderen die de getallen voorlezen, maar dan met enige zang. Leuk om een keer te bekijken op de Spaanse TV, dat kan bijvoorbeeld als u IPTV heeft, maar ook er zijn ook opnames op Youtube, zie hieronder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Handige Harry