Menu Sluiten

Kasten meubels monteren

Niet iedereen is even handig, en dat geeft helemaal niets, je kunt niet alles zelf. Soms durf men het niet, of simpelweg zie je het gewoon niet. Kasten monteren bijvoorbeeld, of het nu keuken kasten of andere kasten of meubels zijn.

Als u nu hulp nodig heeft met het monteren van (Ikea) kasten, meubels, tafels enz. Ook een keukenkastje kan bijvoorbeeld geplaatst of opgehangen worden. Ik ontzorgt dus totaal.

Ikea kasten, of andere meubels

kasten of een Keukenkastje monteren met ovenWel is de voorwaarde dat de meubels al wel in huis staan, ik heb niet de mogelijkheid om bijvoorbeeld een (Ikea) kast op te halen. Als het om een Ikea kast of meubel gaat, is er een mogelijkheid om deze thuis te laten bezorgen voor een gering bedrag.

Maar niet alleen bijvoorbeeld een keukenkast plaatsen of ophangen, maar als er in dat kastje een magnetron of oven geplaatst moet worden, en u ziet dat niet zitten, kan ik u daarmee helpen. eigenlijk zijn de mogelijkheden onbeperkt, maar zoals ik al op de voorpagina liet weten, ik wil geen grote projecten meer doen. Ik zeg altijd maar zo, zolang je laat weten wat je wel doet, en juist niet, dan is het voor iedereen een duidelijk verhaal.

Kosten voor kasten en meubelmontage – boekenkast, tv-meubel en overige kasten

De kosten voor meubelmontage hangen sterk af van vorm en complexiteit. Ook voor boekenkasten, tv-meubelen en vergelijkbare kasten kun je als regel aanhouden dat hoe groter de meubelen zijn, hoe meer werk er te doen is, en hoe hoger de kosten dus zullen uitvallen. Andere prijsinvloeden zijn de al genoemde beschikbare ruimte, hoogte van het plafond en eventuele beschikbare hulp bij grote kasten.

Eenvoudige kasten en boekenkasten staand

Een boekenkast met een breedte van circa 1 meter en 2 meter hoog laat zich vrij gemakkelijk monteren. Gemiddeld bedragen de kosten hiervoor € 50,-. Reken voor grotere maten op een toeslag van 30 minuten tot een uur.

Eenvoudige kasten en boekenkasten hangend

Hangende kasten of boekenkasten vergen een stuk meer werk. Uiteraard moet de boekenkast secuur moeten worden afgetekend, zodat de boekenkast stevig en waterpas aan de muur komt te hangen. Ook is het van beland,in wat voor soort muur / wand de kast komt te hangen. In Spanje hebben we meestal holle stenen, dat vergt wat aandacht.
Om een goed beeld te krijgen van het werk, is een juiste offerteaanvraag van belang, eventueel met foto’s. Als u liever heeft dat ik langs kom, is dat ook geen probleem.

TV-meubelen en overige kasten

Prijzen voor montage van tv-meubelen en daarop gelijkende kasten zijn vergelijkbaar met die van boekenkasten. Voor staande modellen moet je rekenen op vanaf € 50,- ongeveer, komen de meubelen hangend dan is de prijs circa het dubbele. Dan gaat het om relatief simpele kasten.

Als u een offerte wilt aanvragen, of heeft u toch nog vragen, laat dan goed weten wat er gedaan moet worden, u kunt ook gebruik maken van het contactformulier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Handige Harry