Menu Sluiten

Contact

Heeft u een vraag, of wilt u informatie over een dienst, neem dan contact op via het onderstaande formulier.

Let op, er kan nog geen afspraak worden gemaakt voor de diensten, of, als u geen haast heeft, kunt u wel al een afspraak maken voor 2e helft in 2024.

Vanaf medio half 2024 zal ik zo’n beetje in Spanje voorgoed aanwezig moeten zijn, dit is nog even afhankelijk van een paar dingen in Nederland. U kunt in het bookingsysteem kijken wanneer ik geregeld in Spanje ben.

Algemene of informatieve vragen kunnen natuurlijk wel gesteld worden

Ik zal zo spoedig mogelijk reageren.

Nieuw: Vraag het Harry

U kunt eventueel ook uw algemene vraag stellen via Vraag het Harry, het voordeel hier van is dat andere mensen kunnen meelezen, en wellicht dezelfde vraag hebben, en dan het antwoord al kunnen vinden. Ik antwoord doorgaans binnen een dag.

Adverteren?

Hebt u een bedrijf, die naast wel naamsbekendheid kan gebruiken, maar ook eventueel uw product wilt promoten, of juist uitproberen, neem dan contact op. Ook als u bijvoorbeeld een (Nederlands / Belgische) makelaar bent, en u bent op zoek naar iemand die klusjes wilt uitvoeren, of een oplevering uit handen geven, neem dan contact op. (Vanaf 2e helft 2024)

Telefoonnummer wordt hier ook geplaatst als ik eenmaal in Spanje ben, communicatie gaat nu nog alleen via de email.

    Handige-Harry.com | Uw helpende hand in en om het huis aan de Costa Blanca, Spanje

    Harry is ook op Mastodon te volgen: mastodon.nl/@handigeharry, volg je “Harry” al, zodat je automatisch een update krijgt als er weer wat nieuws is

    Handige Harry