Menu Sluiten

Computer problemen proberen op te lossen (op locatie)

In tegenstelling van wat ik vermelde, computer problemen oplossen op afstand, kan ik natuurlijk ook op locatie komen om het probleem, of uitdaging, te proberen op te lossen. Op locatie is er natuurlijk meer mogelijk, dan de problemen op te lossen via een internet verbinding.

Met welke computer problemen kan ik u bijvoorbeeld helpen?

computer problemen oplossen op locatieDe mogelijkheden met computers zijn nagenoeg eindeloos. Helaas gaat er ook soms wel eens wat fout, of dat nu een haperende wifi verbinding is, een computer die trager wordt. Wanneer u er zelf niet uitkomt is het altijd goed om te weten dat er hulp dichtbij is, om Handige Harry in te schakelen. Voor de particuliere markt kan ik u helpen op uiteenlopende gebieden. Een beknopt overzicht van wat de mogelijkheden kunnen zijn, staat hieronder.

Internet en netwerk computer problemen

Het internet kan ineens traag worden, het wifi signaal kan soms uitvallen, of het bereik is slecht ( wellicht is een wifi uitbreiding een oplossing)  Met Handige Harry aan huis kan ik zorgen dat de verbinding weer hersteld wordt. Lukt dat door wat voor reden niet, dan betaald u hier niets voor. No Cure, No Pay.

Windows

Het opstarten van een Windows pc of laptop kan ook trager worden, misschien heeft u wel heel veel rommel erop staan. Ik heb diverse tools waarmee de pc weer sneller wordt. Dus Handige Harry is er ook voor uw Windows-problemen.

MS Office

Er kunnen ook soms problemen voorkomen met MS Office, hoewel die anders zijn dan met het besturingssysteem. Zelf gebruik ik OpenOffice en LibreOffice, omdat deze minder problemen geeft, en vooral, omdat het gratis is. Geen dure Windows Licentie, maar gewoon eenmalig downloaden, en gebruiken als MS Office.

Apple/Mac

Helaas zijn de computer en laptops van Apple / Mac niet mijn ding, Ik ben meer van Linux en Windows. dus problemen met een Apple Mac, iMac, Macbook, moet ik helaas aan mij voorbij laten gaan.

Website en Hosting-hulp

Zoals ook al besproken, maak ik, en onderhoud ik WordPress websites. Maar ik kan u ook helpen met de achterkant van het systeem. Als u bij de volgende termen, uw wenkbrauwen gaan fronsen: PHP, MySQL, LINUX, UNIX, Database, emailaccounts enz, dan kan ik helpen, of op weg helpen. Vraag gewoon als u ergens mee zit, ik laat altijd weten of het op te lossen is, of dat het door een duur professioneel bedrijf opgelost kan worden.

Handige Harry