Menu Sluiten

Computer problemen proberen op te lossen (op afstand)

Computer problemen hulp op afstandIn tegenstelling van wat ik op mijn andere pagina vermelde, computer problemen oplossen op locatie, kan ik natuurlijk ook op afstand komen om computer problemen proberen op te lossen. Op afstand is er natuurlijk niet alles mogelijk, maar we kunnen het altijd proberen, zolang er maar een internet verbinding is.

Het is geen geheim, maar er zijn aan de Costa Blanca statistisch gezien meer oudere mensen, dan jongere. Dat is uiteraard helemaal geen probleem, maar als het op computergebruik aankomt, zijn over het algemeen de jongeren in het voordeel.Voor iedereen die problemen heeft met zijn of haar computer, of laptop, kan ik een helpende hand bieden. Ik ben geen professor, maar heb in de loop van de jaren toch aardig wat problemen kunnen oplossen. Of het nu gaat om niet werkende email, installeren van Antivirus software, installeren van een printer, de meeste “problemen” zou ik kunnen oplossen, maar er is altijd een kans dat het toch niet werkt. Tenslotte is iedere computer anders.

 

Computer problemen oplossen, via Teamviewer

Waar u ook bent in de Costa Blanca, door middel van Teamviewer kan ik contact maken met uw computer. Uiteraard is privacy en geheimhouding vanzelfsprekend, alles wat ik in uw computer voorbij ziet komen, wordt sowieso niet opgeslagen, en blijft uiteraard tussen u en mij. In Nederland heb ik een paar grote privé klanten, waar ik zelfs beurs en bankgegevens kon inzien. Dit maakt mij helemaal niets uit, ik ga hier professioneel mee om. Een bijkomend voordeel, als u vindt dat de verbinding verbroken moet worden, heeft u de knop in handen om dit te doen. Tot zover even de disclaimer.
Als ik op afstand uw computer kan beheren,  fouten opsporen of installeren van software, dan is daar Teamviewer Computer problemen hulp op afstand via Teamviewereen geschikte tool voor. U moet uiteraard wel deze software op uw computer aanwezig hebben. Dus als u gebruik wilt maken van deze service, dan even installeren, de Teamvieuwer is hier gratis te downloaden en te gebruiken.

Na installatie, ziet u een gebruikers ID, die heb ik nodig om verbinding te maken, eenmaal verbinding, moet ik ook nog het wachtwoord hebben van Teamviewer. Als beide goed zijn ingevuld, komt de verbinding tot stand, en kan ik op afstand uw computer beheren. U geeft aan wat er gedaan dient te worden. U kunt met alles meekijken. Eventueel kunt u meeschrijven, om eventueel als de fout nogmaals voorkomt, zelf op te lossen. Niet alleen een Teamviewer verbinding is nodig, ook moet ik uiteraard telefonisch contact hebben. Het beste is dit op te lossen door te bellen met bv Whatsapp, of Signal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Handige Harry